"Coachen en gecoached worden: Suzan heeft beide kanten van deze schone tak van sport diepgaand verkend. Ze durft zich kwetsbaar op te stelllen, te verkennen, open vragen te stellen en het leven in al zijn volheid te omarmen. She walks her talk - positief, met helder richtingsgevoel, erkennend wat het moment vraagt, staat Suzan en gaat ze op haar doel af."

Nicoline Smoor, eigenaar Licht+ Ruimte
"Ik ken Suzan als een oprecht en spontaan mens die zich van nature goed kan inleven in anderen. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat zij een goede coach is die de juiste vragen stelt en constructief en creatief inspireert om je doelstellingen als coachee te bereiken."
Tjalling Tiemstra, voormalig CFO Hagemeyer

"Om optimaal te kunnen presteren, moet je jezelf tot in de kern kennen. Suzan helpt mij om dat te bereiken, door elke keer weer de juiste vragen te stellen. Daar ben ik dankbaar voor!"

Mathijs de Wit, Investment Manager Newion Investments

"Wie jong en goed is, komt snel bovendrijven. 
Suzan bleek over een talent te beschikken dat eenvoudig te expliciteren was; mensen helpen hun hart te volgen en hun doel te bereiken. 
Hoe? Door oprecht te luisteren, emoties te accepteren en middels bevragen iemand zelf zijn antwoorden te laten vinden. Op deze wijze kan ze jong en oud, man of vrouw helpen het eigen pad te gaan bewandelen"

Joelle Staps, Plv Directeur Sport bij Ministerie VWS